Nya riktningar

DSC_0355-50-naggkant

Jag kommer att rikta min energi mot nya mål från och med nu. Lönearbetet får förstås sitt och konsten, men till detta kommer ett par nya projekt som kommer att sluka tid. Med andra ord kommer jag kanske inte att hinna plöja tidningar och annat riktigt på samma sätt som förut. Jag kommer att fortsatt blogga om jämställdhetsfrågor också, men tyndpunkten i min vardag måste förskjutas något och det kanske kommer att märkas på bloggen. Glädjande nog finns det ju flera andra bra bloggar på detta tema.

Vad ska jag då syssla med? Det är hemligt än så länge, men det kan eventuellt leda till en egen verksamhet. Den som lever får se. Jag har dessutom fler strängar på min lyra och siktar på så vis på världsherravälde från flera håll samtidigt. Moahhahaa

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Nya riktningar

 1. Mars skriver:

  Lycka till!

 2. AV skriver:

  Även Tanja Bergkvist strävar ju mot världsherravälde (Borde det inte heta världshensvälde?) så ni lär få lite att prata om.

 3. pjotr skriver:

  Hej,

  ”Glädjande nog finns det ju flera andra bra bloggar på detta tema”.

  Ja, det stämmer att det finns flera bra bloggar på samma tema, dock når ingen upp till din klass. Har länge hävdat att du är Sveriges bästa på detta område (Tanja B skulle ligga bra till också om hon bloggade oftare).

  Skall bli kul att se var dina projekt mynnar ut i. Lycka till!

  P.S
  Det här inlägget måste du ha postat mitt i natten. Sover du aldrig?

  • Susanna Varis skriver:

   Nämen, nämen…tack! Men det finns bestämt en hel del andra som är mycket bra och bättre enligt min åsikt. Roligt att du gillar bloggen förstås! :)
   Ja, brakar jag inte ihop under alla projekten så blir det nog rätt bra till slut.
   Jo, tack, jag sover. Har dock en senare dygnsrytm pga lönearbetet. :)

 4. Fugen skriver:

  Lycka till.
  Ser fram mot de guldkorn du kommer att släppa

 5. Micheles Kindh skriver:

  Aha, på världen bara.

 6. Annika skriver:

  Förstår att bloggen tar mycket tid, och ibland behöver man ändra inriktning, men snälla, du låter väl bloggen finnas kvar iallafall, Jag har ju nyligen hittat den och det finns så mycket bra att läsa i gamla inlägg!
  Du är så fantastisk på att sätta fingret på viktiga saker och dessutom med en humoristisk ton,
  Vill läsa mer av dig!! Och se dina otroligt vackra målningar!

  • Susanna Varis skriver:

   Jodå, ingen fara på taket, jag kommer att blogga fortfarande och även om jämställdhet, men kanske inte lika ofta och mycket. Vad roligt att du gillar bloggen! :)

 7. måns skriver:

  Bra! – what a waste annars

 8. Dreadlock skriver:

  Jag hör ett ljud … ” RNNNNNNNRRRRR RENNNRRRRRR * FLOPP* *HOST*

  Jaha ja. Det var visst Fröken Varis som brukade påpeka den genusvetenskapliga syrebristen som fick feministmotorn att skära ihop . Temperaturen blev för högt. Resten är given. Kan vi provocera statsfeminismen tillräckligt mycket för att falla på eget grepp ?

  Tack Susanna ! Du har varit en ovärderlig kickstartare i ovannämnda. Ta en Paus nu, så kommer vi att fixa resten ! Puss !

  • Susanna Varis skriver:

   Haha…tack! Med varm hand överlämnar jag det dagliga arbetet åt alla andra, duktiga bloggare. Jag kommer dock inte att sluta helt, som sagt och som märks på att jag redan idag skrivit ett nytt jämställdhetsinlägg (jag var bara tvungen). Men det känns skönt att det finns många andra som håller bollen i rullning. det kommer inlägg även från mig, men kanske inte lika ofta…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.