Facebookreklamens underbara värld del 2

Allas vår Lokala Mamma är åter i farten på Facebook:

lokala

Denna gång ser en 47 år gammal mamma 26. Vad, framgår inte. 26 rövare? 26 dvärgpudlar? 26 fläskläppar? Lokala mamma raderar även linjer och läkare oro. Klicka på annonsen så exponeras hemligheten. Från i morse har ändå gillarantalet gått upp med några tiotal förr denne Janes House…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Kuriosakabinettet, medier, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Facebookreklamens underbara värld del 2

 1. MiT skriver:

  Hej

  Var ett tag sen jag skrev något. Det beror på att just din blogg fuckar upp min webbläsare som jag normalt använder (firefox). Den hänger sig och minnesanv. skjuter i höjden men även annat på datorn blir segt som sirap och slutar att funka till slut. Händer bara här… :-)

  • Susanna Varis skriver:

   Ojdå, vad skumt. Jag kanske ska kolla med webbhotellet vad det kan bero på…

  • Susanna Varis skriver:

   Hej igen!
   Vi provade med en annan dator här hemma som har firefox och det märktes inte något. Man kan ju hoppas att det var något tillfälligt hos antingen mitt webbhotell (där det har varit en del struligheter med bl a att bloggen legat nere) eller kanske din uppkoppling. Säg gärna till ifall det fortsätter.

 2. MiT skriver:

  Det har varit så ett tag nu och det händer bara på din blogg, har inget problem någon annanstans. Jag testar med jämna mellanrum så får vi se vad som kan ha hänt. Har kollat datorn efter skräp och ev virus men den är så vitt jag vet ren. Med Chrome går det utmärkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.