Fb-mamma tillbaka

mamma Allas vår facebookmamma är tillbaka igen med sina gratis hemligheter. Denna gång retar hon upp botox-läkare…

Gratis hemlighet till ansiktslyftning? Och jag begriper fortfarande inte vad det har med en grotesk fiskmun att göra…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Fb-mamma tillbaka

 1. Rick skriver:

  Jag sade det förr, men den där fb-mamman är nog en sådan där uppblåsbar sexdocka. Hon får förvisso inga rynkor, men förr eller senare går luften ur henne…

 2. Bashflak skriver:

  Är det månne första steget mot en revers Michael Jackson? Sen kommer platt näsa, krulligt svart hår och en rejäl solbränna. En sån där blackface, som gör alla så upprörda numera.

 3. MiT skriver:

  Huh, vilken frisk kan vilja ta del av gratistips som åstadkommer det där?

  Btw, du hade en bild (svartvit) för ett tag sen där en kvinna stirrade duktigt på en annan kvinnas urringning, har du den kvar? Skulle behöva den lite, har diskuterat med upprörda människor på twitter… ;-) Har för mig att det var du som hade den?

  • Susanna Varis skriver:

   Ja, det var jag som hade den. Sitter vid jobbdatorn nu och den ligger på hemmaburken, så du får vänta till sent ikväll. Alternativt kan du googla på Sophia Loren and Jayne Mansfield. Brukar dyka upp lite olika bilder från det mötet…

 4. MiT skriver:

  Ahhh, jag hittade direkt. Jag visste inte vilka det var så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.