Lever mig in i rollen

Utöver bekämpa en annalkande förkylning och arbeta med Citybanans luftkvalitet för skyddsombuderiets räkning har jag även hunnit leva mig in i rollen som grevinnan Báthory (jag håller på med en del efterforskningar kring henne för ett kommande projekt, som ni kanske minns…):

bathorymoviestilljpg

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Film, historia, kultur, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Lever mig in i rollen

 1. Dreadlock skriver:

  Hmm. Knivigt. Senrenässans eller Barock ?

  Passa på nu och doppa gåsfjäderpennan i bläckhoet och skriv ut nya brev med stadsprivilegier och nya bosättningar, med specifik anmälningsplikt för alla moderna könsåtskillnadspolitrucker till medborgarkontoret. De behövs för att flippa hamburgarna på våra Restauranger.

  Nä, allvarligt talat. Din huvudbonad är helt outlandish ståtlig. Gissar att den i.a.f. tillhör mer till Renässansen än barocken. ?

  • Susanna Varis skriver:

   Ja, förebilden är grevinnan Erzsébet Báthory i dåvarande Ungern. Tidsperioden är decennierna kring sekelskiftet 1500-1600-tal. Ja, det vore något, som grevinnan Báthory skulle jag självklart införa anmälningsplikt för könsåtskillnadspolitrucker. :)

 2. Kjell skriver:

  En ovanligt vacker grevinna, må jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.