Vernissage imorgon

zebra02-red Hängningen är klar och imorgon öppnas portarna… Foto: Galleri Zebra

Vernissage imorgon kl 12 – 16

Galleri Zebra, Övre Torekällgatan 31, Södertälje

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Galleri Zebra, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, skräckkonst, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vernissage imorgon

 1. Pelle2 skriver:

  Synd att utställningen inte är i Stockholm.Då hade jag starkt funderat på att gå på den.
  Vet att du redan har haft minst en utställning här men då hade jag inte tid att gå.
  Hoppas att du får många besökare på din utställning i vilket fall som helst !

  • Susanna Varis skriver:

   Tack! Den här gången är det en samlingsutställning och jag deltar med tre giclée-tryck, så det blir ju inte en soloshow. Å andra sidan finns det då variation i uttryck på utställningen. Håll utkik här, det kommer säkert fler egna utställningar också. Några fler verk kan man se på FoKo på MOOD gallerian inne i city, 21 – 24 november; då deltar jag med 6 st och de kan köpas samt fås hem på en gång. Välkommen dit! (är inte själv på plats hela tiden dock…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.