Andrea Edwards i K Special med dokumentär om SCUM

Föreställningen SCUM ska alltså behandlas i en entimmesdokumentär i K Special (grattis alla licensbetalare) berättar DN:

”– Jag är jätteglad för det här. Den ska handla om det stora publikintresset, kalabaliken och hoten, men framför allt om män. Jag ska resa runt i Sverige och prata med de män som haft starka åsikter om föreställningen, inte minst bloggare, säger hon till DN.”

Bäddat för en objektiv, sansad och saklig heltimme med andra ord. Berätta gärna om ni har fått förfrågningar att delta, jag har mina aningar om hur urvalet till de medverkande kommer att gå till…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare, feminism, genusvetenskap, jämställdhet, journalistik, kultur, medier, Okategoriserade, politik, pseudovetenskap, religion, TV och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Andrea Edwards i K Special med dokumentär om SCUM

 1. dolf skriver:

  Ingen förfrågan till mig ännu. Men får jag en ställer jag upp, bara det inte sker hemma.

 2. trash skriver:

  Säkert får Alex Schulman vara med. Han var nog kritisk till färgvalet på scenen.

 3. Malte Skogsnäs skriver:

  Bjud henne inte på något som hon sen kan förvränga.

 4. Annika M skriver:

  en parentes: Andrea E var med i ”gokväll Lördag”förra veckan och pratade om SCUM, men ville absolut inte prata om Valeris Solana…och det kan man ju förstå, hade nog förstört den trevliga stämningen i programmet.

 5. Pelle2 skriver:

  Dom kommer med all sannolikhet leta upp dom värsta stollarna dom kan hitta och därefter påstå att dom representerar alla som har negativa synpunkter på dagens feminism och det sjuka Scummanifestet.

 6. Larsson skriver:

  Å jösses. När hon var med i filmen om näthat i våras hade jag hoppats att måttet var rågat. Hur hon fantiserade om det hat hon sade sig utsatts för. Läste ur Medborgare X blogg och berättade om killen som trakasserats av sin flickvän.

  De övriga kanske talade sanning, men A.E. var ett skämt. Och nu ska hon alltså få en hel timme att förklara sig.

 7. Juggen skriver:

  Jag har i alla fall inte blivit tillfrågad, vilket man ju kan tycka är märkligt när hon t.o.m. berättat om mig i Uppdrag Granskning som en av ”stollarna” och då också ”glömde” nämna att det var hon som kontaktade mig – inte jag henne – för att gråta ut om att hon hade blivit ”mordhotad”. SVT jobbar vidare på att sänka sin trovärdighet totalt genom att beblanda sig med denna högst tvivelaktiga person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.