Begravning idag

DSC_0917-sepia-50  Min vän begravdes idag. Vila i frid, Timo.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, religion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Begravning idag

 1. Pelle2 skriver:

  Så sorgligt.

 2. dolf skriver:

  Jag antar att han (”Timo” är väl ett mansnamn?) var relativt ung eftersom du säger ”min vän”. Får man fråga hur han gick bort?
  Inte för att det har någon direkt betydelse. Du har min medkänsla oavsett.

  • Susanna Varis skriver:

   Jag vet inte den slutliga orsaken, men han hade haft ett antal hjärtattacker så jag gissar att det var hjärtat. Ja, Timo är ett mansnamn och han var ett år äldre än jag, dvs 47 i år.

   • dolf skriver:

    Min far gick bort 58 år gammal en vecka innan jag själv fyllde 15. Nu har jag snart uppnått samma ålder själv (5 år kvar bara). Jag har i och för sig inte haft några hjärtproblem, men … perspektivet ändras med åren, slutet är inte längre något som ligger oändligt långt in i framtiden. Jag har börjat bli medveten om att det mycket väl kan vara bakom nästa krök.
    Det är alltid en tung förlust när människor i ens närhet går bort, men jag hoppas du själv i alla fall mår bra.

    • Susanna Varis skriver:

     Tack! Ja, min pappa gick också bort när jag var 15, utan att jag egentligen lärt känna honom, vilket ju var mycket jobbigt. Jag hade ju tänkt att ta kontakt med honom när jag väl blev vuxen för att kanske mötas och lära känna varandra…
     Jo, tack, det är bra med mig. Det här kom inte som en jätteöverraskning, men visst är det tragiskt och jobbigt när någon dör så pass ung. Tack för omtanken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.