Digitalt kollage – Sandpile

finland01-01-jpg-logo Ett nytt digitalt konstverk; Sandpile (Genealogias supernaturalem series), Susanna Varis, 2013 

I korta ordalag: jag/morfar/Åbo domkyrka där han prästvigdes/en sandhög el öken som både jag och mor drömde om strax efter morfars bortgång och där morfar först tog farväl av oss alla och till slut krympte ihop eller lade sig på en bänk för att dö. En fullständigt personlig bild med tveksam allmängiltighet således.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, finland, goth, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, religion, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Digitalt kollage – Sandpile

  1. Uffe skriver:

    Fantastisk bild med en fantastisk historia. Lite tårdrypande men också lite allvarsam, bravo en bedårande konstskapelse är född.

  2. Rick skriver:

    Jag har visst sagt det förr att dina konstverk är tankeväckande men ganska kusliga. Jag skulle inte hänga upp dem på min vägg här hemma, men trots det är de bra, riktigt bra. Åtminstone minns jag dem länge, även om jag är totalt obevandrad i konst. Skulle någon be mig ge namnet på en samtida svensk bildkonstnär skulle jag svara med ditt namn, för fler känner jag inte till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.