Inlämning av verk till FoKo

Nästa vecka är det dags för period nr 2 av FoKo Art to Go på MOOD Stockholm, där jag deltar. Idag skulle verken lämnas in, vilket gifte sig utmärkt med dagens övriga schema bestående av skyddsombudsmöte…

131115mood01  En agrikulturell plastnymf bevakar utställningsvåningen inne på MOOD…

fokoposter Utställningsaffisch.

131115mood04 Dregens bidrag till Non Violence Project

131115mood02 131115mood03 Verken är inlämnade i Caroline och Helens trygga omvårdnad…nästa vecka smäller det! Mina verk kan beskådas 21 – 24 november. Samma öppettider som gallerian. Dessutom kan du handla och få med dig verket hem på en gång…

det här klippet i ABC-nyheterna finns en liten snutt om FoKo.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, FoKo, Konst, kultur, Marilyn Monroe, Okategoriserade, TV, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.