Julklappstips

eija Eija med hönor. Foto från bloggen Norrfrid.

Min väninna Eija, som driver bloggen Norrfrid, Bed and breakfasten samt gårdsbutiken Norrfrid och som jag träffade igår, hade med sig mina hett efterlängtade happy lights, aka iris lights (och klippdockorna jag beställt):

DSC_0876-50 DSC_0877-50 Marilyn Manson-hörnan här hemma, något fattig på målningar just nu dock… 

Iris lightsen har blivit en veritabel försäljningssuccé och går åt som smör i solen, fin julklappstips med andra ord. De kommer i olika färger och den här heter creamy white. Här finns iris lightsen hos Norrfrid webbutik.

Eija och Norrfrid är även med i nya numret av Gård och Torp (inkl omslaget nedan):

gardochtorpnov2013

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, inredning, Konst, Marilyn Manson, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.