Omslaget är nu valt

Jag hade tänkt att skriva lite på bloggen under den lediga helg som jag just nu är i färd med att arbeta mig igenom, men bokomslaget visar sig behöva ytterligare arbete. Jag har nu blivit anförtrodd att även skapa texten till det och har med detta inga som helst problem att sysselsätta mig den här helgen. Jag är självklart hedrad, men bloggen får tyvärr vänta.

Bilden till omslaget är nu vald. Rösterna föll med mycket liten marginal till nr 2:s fördel:

rostning-text

Tack alla som röstat och kommit med intressanta och matnyttiga synpunkter! Jag är så glad att jag har sådana insikts- och fantasifulla läsare!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i böcker, Egna verk, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.