Oravsky på fars dag

Jag har sällan haft anledning att fira fars dag, då de tre gångerna jag träffade min far inte sammanföll med nämnda dag och jag i övrigt inte hade någon nämnvärd kontakt med honom. Moderskan var dessutom kroniskt allergisk mot att fira mors dag (hon ansåg att en sådan dag borde vara årets alla dagar) och jag har därför heller ingen tradition av att fira mors dag. Inga barn har jag heller som skulle föranleda firande av en annan far, så fars dag hamnar naturligen i skymundan i min värld. Grattis dock till alla pappor, ni är viktiga och ni behövs, hoppas att ni får den uppskattning ni behöver!

Här finns Vladimir Oravskys text om könsbestämda ord som ni kan roa er med idag, då undertecknad är för utschasad för att skriva något.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.