Hohooo

helloooo

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 svar på Hohooo

 1. Hans Odeberg skriver:

  Om jag svarar, knackar Expressen på då?

  Kom just att tänka på Gevalias gamla reklam ”om du får oväntat besök”. Fast jag misstänker att de som får Expressen-besök hellre står på taket med en tunna varm olja.

 2. pelle skriver:

  Vi är här och läser, men själv är jag inte så aktiv i skrivandet. Men uppskattar verkligen all tid du lägger ner på bloggen! Jag skulle gärna läsa mer om ditt jobb nere i tunnlarna, verkar spännande :-)

  • Susanna Varis skriver:

   Så trevligt att höra. Jo, jag ser på statistiken att det är många som läser, men undrade lite vart kommentarerna tog vägen. Nu är jag inte nere i tunnlarna så där jätteofta, jag håller ju på med detta i rollen som skyddsombud. Lovar dock att rapportera igen om det blir fler besök. :)

 3. Malte Skogsnäs skriver:

  Här! Läser allt men kommenterar sällan p.g.a det tekniska som jag nämnt tidigare. Jag är för WP-skadad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.