Samtidigt på ett anrikt universitet nära dig…

Hittar länkar till Uppsala universitets queerseminarium och något som kallas för fittaktivism hos Tanja Bergkvist. Jag säger som hon: se dem på egen risk här och här Galenskapen i landet verkar öka exponentiellt. I sammanhanget figurerar även Liljevalchs och vårsalongen, där ett resultat av nämnda aktivism kunde beskådas.

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genusvetenskap, Konst, kultur, Okategoriserade, politik, pseudovetenskap, religion, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Samtidigt på ett anrikt universitet nära dig…

 1. AV skriver:

  Haha, för tio år sedan var det ett skämt med Claes Malmberg. Minns Fettan i femmans Måndagsklubben. Idag är det verklighet. Verkligheten överklassar dikten gång på gång.

  http://www.youtube.com/watch?v=5mqvsO0tsKc

 2. Mia. skriver:

  Vadå på egen risk? Ett gott skratt förlänger livet har jag hört :)

 3. Jonte skriver:

  JHahaha, jag kan inte sluta undra om det inte är så att dessa människor lider av någon slags penisavund som dom desperat försöker förtränga.

 4. Kristian skriver:

  Hade inte Absolutely Fabulous för 15-20 år sedan några repliker om att ”sitta på huk över en spegel” och ”ta med [en kroppsdel] på trerätters middag på en restaurang den valt ut.” ?
  Poängen var att även Eddie hadde växt ifrån det.

  (Med ursäkt till de som kan mer och mindre om Ab Fab än jag – de flesta torde veta mer.)

 5. Pingback: Feminism i verkligheten | WTF?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.