Ikväll…

DSC_0379-50 …träffade jag Lars Vilks! Högst intressant. Jag ingår nu i konstverket och känner mig hedrad. 

Sanna Rayman rapporterar

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i events, Konst, kultur, Okategoriserade, politik, religion och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Ikväll…

 1. Rick skriver:

  Ni är nog rätt lika, du och Lars. Bägge två står upp för rätten att tala ut mot religiösa eller sekulära extremister. Plötsligt börjar konsten få samhällelig betydelse igen!

 2. Kjell skriver:

  Jag har läst att Lars Vilks vill stå upp mot konstetablissemangets idéer om vad god konst är… vilket jag helt är med på. Det får han skäll för, eftersom han inte gör det på ”rätt sätt”. Ironiskt är då att annat konstfolk också protesterar, fast mot ”normer i samhället”, och då är det helt OK eftersom det görs på ”rätt sätt”. Suck…

 3. Roffe skriver:

  Vad kul!
  Lite slumpmässigt hamnade ju jag själv vid ett av Lars Vilks mer kända verk, Nimis, i somras om du minns?
  Gjorde då ett försök att bli delaktig i ”konstverket” men fastnade nesligt med fotoryggan på en utstickande spik och tvingades retirera.
  Hade kanske inte givit upp lika lätt om det inte varit för de närvarande säkerhetspolisena.

  Läst senare att stormen Ivar ramponerat stora delar av Ladonia vid sin framfart över Skåne.

 4. Dreadlock skriver:

  Har haft ögonen på Lars Vilks sedan jag såg ett fotoreportage om Nimis och Arx i hans rike Ladonien, då det begav sig. Då var jag inte gammal,helt nykläckt från konstvetenskapliga kursen. Hur kan varje busunge inte älska Lars Vilks upptåg ?

 5. Dreadlock skriver:

  …Sedan är jag inte ett smack förvånat att ni poserar som gamla arbetskamrater på fotot. Det kunde man ju räkna ut på förhand-Att så skulle det en gång bli. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.