Red Queen

Skapandet tycks intressera mig just nu mycket mer än feminismen och genusknaserierna. Jag kommer eventuellt att få en till gästskribent på tema genus/feminism etc till Crowbar och det är välbehövligt, själv kan jag inte riktigt få mig själv till att skriva om de ämnena. Jag kanske snart kommer igång igen.

Mitt senaste digitala alster är detta:

red queen 2014 jpg text Red Queen, digital assemblage 2014. Susanna Varis

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, feminism, genus, genusvetenskap, goth, jämställdhet, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Red Queen

  1. Pelle2 skriver:

    Det är alltid kul att se din konst men jag hoppas att du inte slutar blogga om feminismen !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.