Sponsrad video – Scania

Premiär för sponsrade inlägg på Crowbar, med andra ord! Jag blev kontaktad angående ett sponsrat inlägg för lastbilstillverkaren Scania och tyckte självfallet att det var en utmärkt idé! Jag har inget annat än fina saker att säga om Scania, en av Södertäljes stora stoltheter (och detta säger jag inte för att inlägget är sponsrat). Scania beredde mig de första sommarjobben och min första anställning var på lastbilsmonteringen i Södertälje.

vardshMin första egna bostad, 24 kvadratmeter på Värdsholmen i Södertälje, en lägenhet anordnad av Scania. Precis inflyttad.

Jag kan inte ens räkna upp alla vänner och familjemedlemmar som i en eller annan form varit involverade i Scanias verksamhet. Någon fick chansen från arbetslöshet vid relativt hög ålder att komma in på Scania, någon var arbetsledare, en är projektledare inom it, en var vd för ett företag som sålde lastbilsstolar till Scania, många var arbetare på olika håll inom företaget. För min del sträckte sig karriären från sommarjobbet på lagret till line, där jag kom att lämna avtryck (bokstavligen, med min bakdel i den våta, grå målarfärgen när jag satte mig där för att koppla in baklysena) på en tvärbalk inne i ramen på ett okänt antal chassier. Jag hann även få in min nuna på en av de dåtida reklamfilmerna för Scania… :)

Jag gick sedermera över till att arbeta på SAAB Automobile och lämnade företagen helt 1993 för att studera. Scania finns dock alltid på ett sätt i mitt hjärta, som den stora, trygga arbetsgivaren i orten och som ett även globalt sett starkt varumärke som ypperligt klarat sig genom allehanda ekonomiska stormar och kriser. Jag hoppas att Scania har en lång tid framför sig som en drivkraft för tillväxt och framtidstro i Södertälje och Sverige.

(Tilläggas kan att allt jag skrivit är egna ord och inget som Scania på något vis lagt sig i.)

Scania söker nu alltså nya medarbetare:

Sponsrat inlägg

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, teknik, vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sponsrad video – Scania

  1. Malte Skogsnäs skriver:

    Vad anser Scania om det du skriver då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.