Tenebrism i SvD

tenebrism  Susanna Petterssons lysande text som jag redan tidigare rekommenderat uppmärksammas på ledarsidan i SvD idag. Läs den, den är superbra!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genus, genusvetenskap, jämställdhet, journalistik, medier, Okategoriserade, politik, religion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tenebrism i SvD

  1. Pelle2 skriver:

    Svenskan verkar ha lite problem med hur dom vill stå i genusfrågorna. Å ena sidan har dom ledarredaktionen som fortfarande skriver en del negativa saker om feminism och så kallad genusvetenskap men å andra sidan har dom en del kulturtomtar och även en del på näringslivssidorna som har köpt den extremfeministiska agendan rakt av.

    Frågan är om de försöker tillfredställa båda sidorna eller om det bara är så att feministerna ännu inte har lyckats tysta kritikerna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.