Kommentering

Nu kan man kommentera utan att kommentaren behöver godkännas i förväg. Bara den som kommenterar för första gången måste få sin kommentar godkänd först. Frihet under ansvar således. Varsågoda! ;)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Kommentering

  1. Jonte skriver:

    Först :D

  2. Kristian skriver:

    Att du vågar! :)

    • Susanna Varis skriver:

      Mitt kommentarsfält var faktiskt öppet en lång period före en ominstallation på webbhotellet. Sedan blev det krav på moderering i och med ominstalleringen och jag lät det vara, just med tanke på vad som kan tänkas komma in. Jag provar med öppet nu, funkar det inte får jag väl återgå till moderering. Det är dock rätt sällan det har kommit in tveksamma kommentarer (vilket ju iofs kan bero på modereringen). Öppet kommentarsfält ger ju bättre möjlighet till diskussioner, så det vore ju att föredra.

  3. Pelle2 skriver:

    Hoppas att det går bra med öppen kommentarsfunktion. Kan ju vara lite skakigt med tanke på alla feministiska troll där ute ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.