Jag och Hillevi – lika som bär?

mehilleviHillevi Engström/jag. (Hillevi Engström photo credit: http://politik.in2pic.com/) 

På förekommen anledning, Hillevi Engström och jag. Hur stor är likheten på en skala?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Jag och Hillevi – lika som bär?

  1. dolf skriver:

    jaha, så det här inlägget var för och skämma mig då. Mobbing!!!! ;(

    • Susanna Varis skriver:

      Inte alls, jag vill bara inhämta fler åsikter i frågan. Vem vet, det kanske är jag själv som är halvblind… ;)

      • dolf skriver:

        Men, beroende på ljussättning och vinkel, kan du inte se att man kan missta och tro att det är samma person? Jag har ju aldrig sett någon av er i verkligheten. Och utan att se er sida vid sida är det väl inte så hemskans långsökt för en främling som mig att ta miste? Ni skulle ju utan tvivel passera som två ganska lika syskon.
        Jag såg andra bilder på Hillevi när jag googlade, och där har hon INGEN likhet med dig. Och de två bilderna ovan är ju faktiskt mer närliggande varann (ni har t.o.m. liknande öronglitter) än vad Hillevi-bilden ovan är lik andra Hillevi-bilder.

        • Susanna Varis skriver:

          Om jag kisar riktigt duktigt…
          Tja…jag vet inte. Det kan finnas något litet som är lite likt, men inte så jättemycket. Jag valde bilden på mig för att det är från samma vinkel och vi har liknande min så att det skulle vara så likt som möjligt för jämförelse. Något vid mungiporna/kinderna kan vara lite likt. Möjligen.

  2. michael skriver:

    Nja Hillevi har små ögon och grumlig blick vilket feminister brukar ha medans Susanna har stora ögon och klar blick vilket jämställdister brukar ha.

  3. Dreadlock skriver:

    Inte som bär, men man skulle nästan tro att ni var släkt. Samma Hårfärg ,samma kajalpenneteknik, samma färg på läpparna, samma hals. Men det finns skillnader. Din blick är vattnig men klar. Hillevis är mer kalles kaviar kavat. Dina kindknotor är mer utvecklade. Och sedan så har Hillevi en kraftig bekymransrynka tvärs över mitten pannan. Du har väl antagligen injicerat Botox i pannan …. (Sorry kunde inte låta bli :-)

    (Såhär blir det efter 80 poäng konstvetenskap,vetdu)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.