Verkligen?

Andres Lokko är tillbaka i Sverige sedan en tid tillbaka. Lokkos verksamhet har genom tiderna gått ut på att nosa upp de senaste trenderna och hålla sig ajour med vad som gäller för dagen. Man kan inte säga annat än att han lyckats utmärkt med att ringa in dagens melodi inom kultur- och mediasvängen; att förbjuda och tysta ner åsikter som inte gillas:

”Likt musikern och politikern Dror Feiler redan har försökt demonstrera i praktiken så är just en tossigt brölande saxofon kanske det allra effektivaste vapnet att skrämma högerextremister till tystnad med.”

Vad hände med argumentation och bemötande i sak? Tycker Lokko att alla som inte gillar t ex det F! säger ska bege sig ut och sabotera deras tal och möten i syfte att ”skrämma till tystnad”?

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare, feminism, journalistik, kultur, medier, musik, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Verkligen?

  1. Pelle2 skriver:

    Lokko har ju visat vid ett antal tillfällen nu att han politiskt står till vänster. Han tyckte ju t.ex att Fi var ett fräscht alternativ att rösta på.
    Med andra ord kan du vara säker på att det enligt honom är ok att störa de politiska möten vars politik han inte gillar medan det vore sabotage och fascism att störa t.ex ett FI-möte.

  2. michael skriver:

    Det senaste som Lokko sniffat upp som trend kommer från 1883 årtalet när marx dog så inne är han.
    Återvinning har fått ett namn Lokko,förövrigt så är jag med en kvinna från Peru och om jag säger hans namn så förstår hon precis vad det betyder loco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.