Sponsrad video – Hyresgästföreningen

Jag längtar så efter att bada bastu. En exilfinne som jag lider av svåra abstinensbesvär om den inte kommer i åtnjutande av denna balsam för själ och kropp. Jag måste ge mig till tåls tills vi kommer till Finland, ety vi inte har lyxen att inneha bastu här i Sveriget. Badhusens bastur brukar vara knastertorra och trista elbastun och vi känner ingen vänlig själ som skulle inneha en riktig, vedeldad variant.

Tidigare hade vi en bastu i området genom Hyresgästföreningens försorg. Sedan stängdes den för renovering och nu är jag osäker på om den är i drift igen. Nyckeln får hämtas några ljusår bortom Andromeda-galaxen i en röd brevlåda vaktad av sabeltandade tigrar, men enbart på udda måndagar och mellan 08.15 och 08.30. Om det är skottår och sommaren har varit bra.

För övrigt har jag alltid, som den trygghetsnarkoman jag är, varit medlem i Hyresgästföreningen. Just i detta nu sökes intresserade krafter till den lokala avdelningen, men det verkar gå trögt. Även jag/vi har blivit tillfrågade, men med tanke på alla andra engagemang och skiftarbetet, blir det kanske svårt att kunna ställa upp. Men vem vet…

Men snart…snart…är vi i Finland och jag kan bada dygnet runt om jag så vill.

Sponsrat inlägg:

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i finland, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Sponsrad video – Hyresgästföreningen

  1. dolf skriver:

    Vart tog videon vägen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.