Utställningen i kalendariet

Då finns min kommande utställning i DN:s kalendariet:

2014galleritdnpastan

OBS! Gå gärna in här, det finns möjlighet att kommentera och ge betyg…wink wink

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i events, Konst, kultur, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Utställningen i kalendariet

 1. dolf skriver:

  Jag har gjort min insats. Röstat och lämnat en kommentar (som väntar på att granskas).

  • Susanna Varis skriver:

   Tackar! Jaha, är det granskning på det där…? Det är klart, man kan väl inte släppa kommentarsfältsherrar som du lösa helt utan vidare… ;)

   • dolf skriver:

    Ja, och nu när jag gick in ser jag den inte. Man brukar ju se sina egna kommentarer även när de väntar på granskning. Så jag undrar om de tog bort den. Varför kan jag inte för mitt liv räkna ut i så fall, eftersom jag bara rekommenderade att man går dit om man gillar lite mörk och makaber konst. Kanske de blev kränkta för att jag också länkade till din blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.