Dagens tvättråd

Ligger hemma, djupt försjunken i en förkylning, betraktar det begynnande kaoset kring regeringsbildning och budgetförslag med både spänning och oro. Alla märkliga yttranden om Alliansen; ”de har slitit sönder landet”, ”de har vidgat klyftorna” etc etc ringer fortfarande i öronen och nu när dammet har lagt sig efter valen är den dominerande känslan förvåning. Och samtidigt inte. Många önskade sig en rödgrön röra- den har de fått nu. Inte tillräckligt kommuniströd för vissa, dock. Många kände sig inte lyssnade på, med en hel del fog. Tillräckligt många stödde inte den Allians som gett oss åtta stabila år med goda finanser trots en massiv lågkonjunktur. Så här sitter vi, med en spräcklig röra och både Reinfeldt och Borg ska försvinna.

Förkylningen gör tankarna dimmiga, så jag rekommenderar istället följande:

Jussi H. Lundell – Det blev inte bra – låt oss göraprecis som tidigare fast ännu mer

Jussi H. Lundell – Förr i tiden var flickor slavar och Sverigedemokraterna är hemska

Ekvalist – SD kan bevisligen inte mobbas bort

Toklandet – Vad säger valresultatet egentligen?

Nu till det som egentligen skulle vara inlägget:

washDagens tvättråd!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, identitetspolitik, journalistik, medier, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens tvättråd

  1. Pelle2 skriver:

    Känns som om tvättrådet var riktat till den amerikanska marknaden där de t.ex skriver varningar om att kaffet är varmt på kaffemuggarna så att de inte blir stämda av någon som bränner sig ;-)

    Det skall som sagt var bli spännande att se den under valrörelsen så sturske Löfven försöka få ihop ett regeringsunderlag. Kanske ännu mera nu när han slängde ut V som tänkbar regeringspartner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.