Shop til you drop

Jean-Paul-Gaultier-for-Lindex-Autumn-2014-500x336

Jag kanske också börjar bli senil, eller så handlar det om aktiv förträngning av realiteter. Utställningen i augusti gick ju bra, men tyvärr har det gått lika bra med shoppingen sedan dess och nu när jag kommer på att Jean Paul Gaultiers kollektion för Lindex snart ska lanseras finns det knappast några jätteresurser kvar för den. Jag kom ju ihåg att den skulle komma, så varför planerade jag inte för den? Aktiv förträngning.

Jag får väl hitta på något…förresten, ni vet att jag har en donationsknapp…? ;)

Jean-Paul-Gaultier-for-Lindex-Autumn-2014-0074-500x381

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Shop til you drop

 1. Maria skriver:

  Snygg kollektion! Fast jag undrar hur det skulle tas emot om man kom med en sådan klänning på jobbet.

 2. Maria skriver:

  Framgår det någonstans vad kollektionen kostar?

 3. Maria skriver:

  Ok, ska kolla närmare på det. Av det jag sett hittills verkar det vara överkomliga priser, eller demokratiska priser som det heter här. Det gäller att vara väl förberedd på vad man vill ha, om försäljningen bara sker i butik.

 4. Maria skriver:

  Har du något favoritplagg? Själv är jag mest svag för antingen långtröjan eller klänningen i randigt beige/blått. Finast material dessutom.

 5. Maria skriver:

  Jag ska göra en donation i morgon, hoppas att det inte dröjer alltför länge innan resultatet är tillgängligt. Jag sympatiserar med ändamålet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.