Notering i kanten

Den feministiska regeringen i arbete:

”– På utrikesdepartementet kommer det nu för första gången i historien finnas en helt kvinnlig politisk ledning: två kvinnliga ministrar och två kvinnliga statssekreterare, så det känns väldigt roligt, säger utrikesminister Margot Wallström (S).”

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, identitetspolitik, jämställdhet, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Notering i kanten

 1. albert skriver:

  Det är med andra ord ett hundra procent jämställt! Hipp! Hipp! Hurra!

  När ska de där idioterna förstå att det inte är könsrepresentationen som är problemet. Det är den ideologiska representationen som är problemet. Det får gärna vara hundra procent kvinnor, bara de inte är radikalfeminister . Sekreteraren Söder började genast babbla om könsmaktsordningen i intervjun med Sveriges Radio. Bara för att vi har kvinnor på ledande positioner så behöver vi inte bli mentalt efterblivna på kuppen.

 2. Pelle2 skriver:

  Ja, när det är 100% kvinnor i UD,s ledning så är det något positivt medan om det hade varit 100% män i ledningen så hade det varit för jävligt. S och MP visar verkligen att de
  har bildat en feministisk regering …

 3. Jan E skriver:

  Jag bevittnade när Wallström glatt deklarerade att inga män längre finns i UD:s ledning. En sak står fullkomligt klar – den människan är inte den skarpaste kniven i regeringslådan. Men hon lär vara duktig på att skatteplanera. Under sina år som EU-kommissionär lär hon ha knaprat ihop nästan 30 millar – utan att betala skatt.

 4. Pingback: En makthavares arrogans | Susanna's Crowbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.