Bild till Lilja och Kaknäs närmar sig…

Jag har varit upptagen med allehanda uppgifter på sistone och inte hunnit blogga så mycket. Jag märkte nyss att jag inte ens lagt upp det digitala konstverk jag skapat åt gruppen Lilja och dras låt Vackra drömmar:

Lilja-vackra drommar-omslag 72dpi 50 text Lilja-vackra drommar-omslag png black-50-textMin första version överst, den mörkare och valda versionen underst. Modell: Isa Lisa Dykhoff

Ni kan se bildspelet jag skapat för låten här:

 

Utställningen i Kaknästornet närmar sig också, vernissage nu på onsdag kl 16 – 18, välkomna!

Bloggen Birka Artist har uppmärksammat min kommande utställning med bild och allt:

kaknas-birkabloggBild från Birka Artist

(Kaknästornet…The Cake Nose Tower…hmmm ;) )

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, events, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bild till Lilja och Kaknäs närmar sig…

  1. Fredrik skriver:

    Är det meningen att det skall ske någon sorts ljus-mörk övergång för att förstärka eller är den översta bara ”prototypen”?

    • Susanna Varis skriver:

      Den översta är den jag själv kom fram till när jag lyssnade på låten. Jag visste dock att de var intresserade av mina mer mörka konstverk och säkert ville ha mera sådan betoning. Alldeles riktigt, visade det sig. Så jag gjorde en mörkare variant på den som sedan blev vald.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.