Frysen full med kött

Nu är vår frys full med ekologiskt och djurvänligt producerat kött från Klovsta Lantbruk och Rafnaslakt! Jag vill gärna göra lite reklam för våra vänner Eija och Mika Kortesaaris köttproduktion, där allt är småskaligt, ekologiskt och mycket djurvänligt. Maken till bortskämda grisar finns knappast annanstans till exempel (egen, mobil husvagn med ett hav av hö, bök i skog och mark, ekologiska grönsaker att tugga på etc). Farfar, känd för sina vinthundsliknande grisar (de ska ju ha roligt i en jätteomhägnad), skulle bli rörd av lycka. Vi beställde nötkött från stut (kolla bara ursprungsmärkningen!):

WP_20151009_13_08_38_Pro__highres-adj-50 WP_20151009_13_08_57_Pro__highres-adj-50

Eija bloggar förresten för Lantliv: här 

Instagram: Norrfridseija

Norrfrid gårdsbutik på Facebook: här

Eija_KortesaariklovstaBild från hagen i Klovsta. Foto: Eija Kortesaari/Lantliv

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Frysen full med kött

  1. Kristian skriver:

    ”egen, mobil husvagn”, OK, nu hänger jag med. Kommatecknet sitter helt rätt!
    Jag läste slarvigt ”egen mobil, husvagn”.

    Har nu äntligen hittat ett par ställen här i förskingringen som säljer ben via internet, så man kan laga riktig buljong. Men det får nog bli en större frys innan vi nappar på det där ”fantastiska erbjudandet” de har om en tiondels ko …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.