Doll Ocean

Jag har försökt att ta det lugnt (omöjligt) i dagarna och koppla av för att dämpa mitt stresstillstånd. idag har jag suttit och pulat lite meditativt på ett digitalt verk som får gå under arbetsnamnet – Doll Ocean:

Doll Ocean 2 text 50Doll Ocean, digital doodle 2015. Susanna Varis.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, lowbrow, pop surrealism, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Doll Ocean

  1. Susanna på ett stormigt hav.med stormfåglar i skyn.när mojnar vinden?

  2. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

    Jag gillar den surrealistiskt dova (och ofta gotiska) tonen i dina verk. Hoppas det har en terapeutisk effekt för dig, för jag vill gärna se fler.

    • Susanna Varis skriver:

      Ja, just den här var väl lite av ett terapiarbete. Ett sätt att uttrycka känslor i det lilla kaos jag befinner mig i. det kommer nog mera så småningom, det mörka och gotiska hänger ju med mig mest hela tiden… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.