Telia backar

Följetongen Telia har tagit sig en ny vändning. Jag blev nyss kontaktad av en Kristian från bolaget och man vill nu avsluta kanalpaketsabonnemanget per omgående. Jag tackar för detta! Vidare ska det finnas en möjlighet att undanbe sig vidare säljsamtal genom att skriva ett brev till en speciell adress, något jag nu ska ta itu med. En stor lättnad och ett bekymmer mindre!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Telia backar

 1. Rikard skriver:

  Hej.

  Gratulerar!, eller hur man säger. Bra och rätt gjort att kämpa emot.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 2. T skriver:

  Du kanske vet att de har anställda som letar på nätet efter folk som är missnöjda med dem? Det brukar rätta till sig snabbt om man är verbal, värre för den som inte vågar klaga. Jag och några bekanta har de backat snabbt på saker man tyckte var fel.

  • Susanna Varis skriver:

   Telias kundtjänst har ju kommenterat på inlägget innan, så visst, de har nog sett både blogginlägget och det gäng arga tweets jag taggat dem med. Man kan bara önska att de beter sig schysst mot även de som inte är verbala och/eller syns på nätet, men det är nog lättare att få resultat om man har möjlighet att göra det.

 3. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  well done

 4. Kristian skriver:

  Bra!
  Kanske finns det en liten, liten insikt om att man inte är monopol längre.

 5. Pingback: Följetongen Telia del sjuttioelva | Susanna's Crowbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.