The Blue Butterfly

En oljemålning, The Blue Butterfly, är nu klar:

Sisi The Blue Butterfly not straight 50 text

The Blue Butterfly (The Tale of the Empress series)
oil, 2016
Size: 50 x 60 cm
Price: 8500 SEK

Bilder från processen:

160223-01 160223-02 160321-02 160429-02-crop

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, historia, Konst, lowbrow och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på The Blue Butterfly

 1. Rikard skriver:

  Hej.

  Det är en tanke som alltid dyker upp: döper du verket när det är klart, eller börjar du med ett namn och en tanke?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  • Susanna Varis skriver:

   Hej! Namnet brukar dyka upp när verket är klart. Ofta, men inte alltid (som exempelvis när jag gör kollage) har jag en tanke om verket när jag börjar, men det exakta namnet brukar nästan alltid utkristallisera sig när allt är klart. Jag tar foton på det färdiga verket för att lägga upp på internet och faktiskt, när jag ska döpa filen, brukar verket också få sitt definitiva namn. Vissa verk kan gå under arbetsnamn och ha olika, inofficiella titlar också; ett verk som heter Her Self brukar gå under namnet Gröna Damen eller Sylvia, ett annat som heter The Cage II heter mestadels Den Blå Ballerinan. From Here to Eternity hette under arbetsprocessen The Emperor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.