Ett vernissage!

Välkomna på vernissage på Cecilia Haupt Konstbyrå, Öregrundsgatan 8 i Stockholm, 14. maj kl 14-19! Jag ska ställa ut med en konstnärsvän, Fredrik Sköld. med hög sannolikhet finns även verk av graffittikonstnären Niki Cash till beskådan.

varis-skold-headerSusanna Varis och Fredrik Sköld ställer ut akvareller, blandteknik, digitala alster och kanske annat. Kom och bli förfärad eller förtjust. Surrealism, absurditeter och more is more. Många konstigheter.

Rosé och tilltugg serveras.

Susanna Varis and Fredrik Sköld will display water colours, collages, digital art and maybe other things. Come and get delighted or horrified! Surrealism, absurdities and more is more. Many oddities.

Please note that blood letting may occure.

Rosé and refreshments will be served.

Lördagen 14:e maj 2016, kl 14-19. (Sat. May 14:th, 2-7 pm)
Cecilia Haupt konstbyrå, Öregrundsgatan 8, Stockholm

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cecilia Haupt Konstbyrå, Egna verk, events, Konst, kultur, lowbrow, pop surrealism, skräckkonst, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.