Ett år och tre dagar 5

…fortsättning från föregående inlägg.

Ni som följt bloggen vet att vi är omåttligt förtjusta i att åka ångbåt och då särskilt s/s Mariefred. Ännu bättre blir turen om den kan kombineras med ett besök på Gripsholms slott enligt mig. Jag tröttnar aldrig på det magnifika Vasaslottet med alla dess porträtt och den underbart fridfulla atmosfären i Gustav III:s teater. I år hann vi med ett besök med nöd och näppe innan säsongen tog slut. Den här septemberdagen visade sig dock vara en vinstlott, vädret pendlade mellan sol, regn och spöregn, vilket gav ett magiskt ljus i sina stunder…

Foto: Ulf Holmén

Foto: Ulf Holmén

Foto: Ulf Holmén

Foto: Ulf Holmén

I september inföll även mammas 72-årsdag:

 

Oktober 2017:

En dag här i oktober hämtade jag äntligen min ingenjörsring. Det hade bara inte blivit av att köpa något förrän nu. Vi passade på att titta in på Galleri Magnus Karlsson för att se Maria Nordins akvareller i utställningen ”Follow the Line”.

Sådär folks…det var alles. Tutti! Så såg (det personliga) året ut på det hela taget och nu kan jag fortsätta med mera dagsaktuella saker!

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i ångfartyg, foto, historia, Konst, kultur, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.