I Got to Wear Shades

I Got To Wear Shades, mixed media. Susanna Varis

Först sömnlöshet. Frukost. Sedan lights out.

Dagen har gått i olika sinnesstämningar och i kraftlöshetens tecken. Först mot kvällen fick jag lite ork att skriva lite här på bloggen och även skapa ett litet verk på gårdagens tema. Figurerna baserar sig på representanterna för landets framtid från igår. Egentligen en förolämpning för de inblandade djuren. Som redan konstaterats så är någonting snett när 15 – 17-åringar beter sig som ungar i trotsåldern. De söker gränser. Om jag gör det här, reagerar du då…? Nähä. Om jag gör det här då…? Om jag gör det här som jag vet att du enligt din tjänstebeskrivning är tvungen att reagera på…? Bingo. Utmärkt tillfälle att skrika ur sig lite aggressioner när reaktionen kommer. Men jag har inte betalt för att fungera som dagisfröken, barnpsykolog och spottkopp åt missanpassad och södercurlad ungdom. Det finns det folk som är utbildade och anställda för.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.