Ångans dag fortsättning

I land var parkeringen fylld med veteranbilar av alla de slag och jag såg till att fota alla åt min biltokige morbror Juha. 1952 MG TC är detta, fick jag lära mig…

1957 Pontiac Star Chief 2 door hardtop…

1958 chrome Oldsmobile…

Jag vid brunnen på Gripsholms slotts innergård. jag har alltid gillat Gripsholm. Jag vill flytta in där. Ordentlig medborgare som jag är så tog jag inga bilder inne i slottet, men jag skulle vilja fota av mina personliga favorithörn och -skrymslen.

Hemfärd på S/S Mariefred. I land tog vi strömmingsburgare och Nygårda apelsinläsk. Nygårda tycks finnas precis överallt nu. Den innehöll gummi arabicum och någon ester utvunnen ur trämassa. Det här fotot och fotona nedan: Ulf Holmén.

…och där blev bilduppladdningen omöjligt trög igen, så sista bilderna kommer i nästa inlägg. Suck.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i ångfartyg, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.