Marilyn Monroe

Jag har alltid älskat Marilyn Monroe. Ända sedan jag för första gången såg vykort på henne i en pappersaffär i Salo, sju år gammal. Jag tjatade till mig korten och har samlat på Monroe-vykort sedan dess. På senare år har samlingen legat på is, men vid t ex många av mina tågluff gick halva reskassan till dessa vykort. Mina reskamrater ansåg mig vara rätt knasig, men vad gör man med en som lider av samlarmani och är mitt i ett utbrott? Jag tror att jag så småningom insåg att jag inte kan köpa alla vykort som finns och mitt samlande lade sig på en mera hanterbar nivå. Jag tror att jag har ungefär 800 – 900 unika Monroe-kort.

Dagens skörd från nätet innebär således några sällsynta bilder på Marilyn.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Film, foto, Marilyn Monroe, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.