Bitches Made In Hell

Dagens konstverk blev en som jag planerat sedan sammanstötningen med släkten. Det är ett till verk i serien Curse of the Crows. Inget collage den här gången, allt är i akvarell. Jag tänker fortsätta på det här surrealistiska spåret med helt och hållet målade bilder. det tar längre tid, så jag kommer säkert att fortsätta göra collage, för de snabba idéerna.

Bitches Made In Hell (Curse of the Crows series), water color 2011. Susanna Varis.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bitches Made In Hell

  1. Ulf Holmén skriver:

    Jag förstår motivet direkt. Uteslutningsmetoden är användbar till det, först tar man titeln och då kan man utesluta att det skulle kunna vara ett självporträtt, sedan utesluter man nära och förhoppningsvis kära och kvar finns bara onära och okära. Dessa är så pass notoriska och ökända att till och med jag vet om dem, söta mardröm puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.