Bloggevent på Galleri Ängel

Det har regnat inatt…

Förmiddag skiss för kommande porträtt. Lunch, liten promenad och till kvällen åkte vi in till Stockholm för att delta i ett evenemang, ett mini-bloggevent på Galleri Ängel i Gamla stan. Första gången i Stockholm på sex (!?) veckor…tiden flyger iväg. Nu börjar jag nästan vara mig själv igen efter operationen och det känns bra.

Galleri Ängel, Västerlånggatan 65, Stockholm

Kvällens evenemang anordnades av Cool PR och Janne Siponen och jag hade ingen aning om vad som väntade mer än att det var konst av något slag.

Konstnärinnan som ställer ut heter Magdalena Borkowska och hennes konst är färgstark, explosiv…cool. Jag hittade referenser till Dalí, Mirò, Kandinsky…kanske lite Chagall. Fotorealistiska fält mixade med färgstarka, mer graffitti-liknande. Som graffitti inspirerat av ovan nämnda konstnärer och en del annat.  Häftigt!

Ett självporträtt?

Konstnärinnan och dotter?

Janne Siponen och Magdalena Borkowska

http://www.nattstad.se/janne.siponen

Ulf Holmén och jag. Bild från Nattstad.se

Fikapaus på hemvägen

Alltid roligt med goodiebag!

Hemma på balkongen…

Det var såå skönt att äntligen kunna komma lite längre än balkongen, affären eller maximalt små promenader. Det går verkligen framåt med kroppen nu. Roligt event var det också! Mycket godsaker och mycket folk…i en mycket varm lokal.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bloggevent på Galleri Ängel

  1. Ulf Holmén skriver:

    Ja det där såg ju både smaskigt och smakfullt ut och då anspelar jag på konsten förstås. Den där isterbuken med bakelsen däremot såg mest ut som en blobb, kanske har han missuppfattat begreppet ”kalorier” och tolkat det som om det skulle vara bra ju mer man åt. Säg åt honom att skära ner på det, han såg lite överviktig ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.