Snart är det Halloween…

Slösurfning på nätet ledde ikväll till en ny del i serien Plastic Fantastic? Titta och rys. Rys och mys…snart är det Halloween…

Ger onekligen en ny innebörd åt gamla slagdängan ”Living Doll”. Hade hon med sig en barbiedocka till kirurgen som modell? Tom luggen ser ut som hos sönderlekta barbiesar där man själv varit framme och klippt lite…

Hyllning till Kalle Anka?

Påminner mer om ett speciellt organ på tvären…

Hon (eller han) gillar rosa…

Iiiiiih…

Med denna cheerlieder vågar nog laget inget annat än att vinna…

Sådär. Kvällens inlägg från Elaka Klubben. Egentligen är detta ju tragiskt. Finns det inget Plastic surgery addicts anonymous?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Kuriosakabinettet, Okategoriserade, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Snart är det Halloween…

  1. Pingback: Snart är det Halloween… | Susanna's Crowbar | Skönhetsoperationer

  2. Ulf Holmén skriver:

    Freakshow ja visst, det här är ju ingen lek. Killen och tjejen som båda ville se ut som en katt, så till den milda grad att de opererade sig till ett dylikt utseende är ju rätt omtalad. Den ena av dem fick till och med lägga ut si så där 6-7 mille för att se som de kissemissar han beundrade så. Porrstjärnan Lolo Ferraris tuttar (eller flytbojar som många vill se dessa som) blev ju också rätt beryktade på sin tid. Samma människa lyckades också i samma veva vanställa sitt ansikte där anknäbben var ett framträdande drag. Hennes skräckshow varade ju dock inte så långt tid innan hon så tragiskt dog. Sen har du discjyckefrun som fick fläskläpp och en fet check för målningar som såg ut som dagiskonst, men med media i ryggen kan ju allt hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.