Julafton, 25:e november

Idag hann och orkade jag till slut hämta ett paket från USA som legat på posten ett tag nu och öppna paketen innehållandes mina nya bäbisar från Mia Mäkilä.

Från min vän Hugh…

Paketet innehåller en bok och en dvd…

Brian Warner aka Marilyn Mansons senaste projekt ”Born Villain”, som verkar vara det som ges ut istället för ett traditionellt musikalbum. Foto: Susanna Varis

Signerad och allt…

Det ska bli spännande att se vad paketet innebär egentligen. Jag har sett ett mycket starkt videoklipp med musik som gavs ut på nätet som reklam. Projektet ska tydligen handla om de för marilyn Manson och Shia le Beouf gemensamma miljöerna i L.A. Jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig.

Mina två nya, helt underbara bäbisar från Mia Mäkilä. nu måste jag hitta bra platser åt dem…Foto: Susanna Varis

I helgen är vi lediga, men imorgon blir det full rulle med Tomas Johanssons vernissage på Galleri Kocks, 50-årsfirande + Blaskan-möte + annat möte (som Michelin har kokat ihop) i Kallhäll. Söndagen måste bli helt ledig.

Men det var väldigt trevligt att pigga upp sig med ett litet julafton så här i novembermörkret…. :)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Galleri Kocks, Inspiration, Konst, Marilyn Manson, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Julafton, 25:e november

  1. Ulf Holmén skriver:

    Snygga gester kräver gengälder. Att du nu målar Hugh’s och Barb’s porträtt är ett bra initiativ, men en putti vore på sin plats för helhetens skull. Om den föreställer lille Brian vore detta en välgärning och en humoristisk touch. Nu vet du vad du har framför dig och att ödet att bli en puttimålare är en engångsföreteelse är en tröst som hjälper i stunder av förtvivlan.
    Mias målningar som du nu har i din ägo är en annan tröst i din förtvivlan som gör att puttisarna blir uthärdliga. Titta bara på verken och du kommer att se allt i ett nytt perspektiv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.