Konst i Kungsträdgården 2012

 Från Konst i Kungsträdgården 2011. Foto: Nils Mohlin

Jag fick precis besked om att jag har blivit antagen till att ställa ut på Konst i Kungsträdgården 28. – 29. april 2012! Det ska bli såå kul!

Konst i Kungsträdgården har skapats av eldsjälen och konstnären Nils Mohlin och är en avgiftsfri promenadutställning utomhus i Kungsträdgården. Flera nya konstnärsvänner kommer också att ställa ut och det ska bli jätteroligt. Jag sätter igång och hoppas på bra väder redan nu.

http://nilsmohlin.se/wordpress/

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, Konst i Kungsträdgården, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Konst i Kungsträdgården 2012

  1. Ulf Holmén skriver:

    Grattis sötnos! Ser fram emot att få se din konst ”live”. I en konstfull omgivning som Kungsträdgården blir det ju dessutom dubbelt spännande, lite ovanligt med utomhusutställningar på våra breddgrader annars. Man får väl söka sig till kontinenten för att hitta något liknande som t ex Sacre Cour i Paris som också har en gatuutställning där man kan inmundiga konst i alla dess former ( nästan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.