Fyra dagar blev två

Rubriken syftar på mina lediga dagar, som numera har slutat existera. Jag skulle egentligen ha varit ledig både idag och imorgon, men har lyckats trassla in mig i jobb istället. Jag känner mig mycket trött och benen värker något fruktansvärt fortfarande. Jag har varit halvt invalidiserad på arbetet idag. Träningsvärken är formidabel.

Så det blir inga invecklade blogginlägg nu. Mycket tid har gått åt till design av affischer och reklamblad mm, utställningen närmar sig med stormsteg. Jag hade gärna varit med på demonstrationen mot våldet i Syrien i eftermiddags, men eftersom jag nu ska jobba imorgon, blev det inte av. Alla aktiviteter i helgen, då jag ändå är ledig, är inställda. Jag måste måla lite, det är det enda, men inget Stockholm, inget fläng…

Ikväll blir det slappa framför tv:n och kurera mina arma ben med torkad frukt och nötter (hjälper det?) under pläden. Jag tröstar mig med att på mitt arbete kan en dags arbete förvandlas till två dagars ledighet…det är rena rama trolleriet! :)

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Fyra dagar blev två

  1. Ulf Holmén skriver:

    I haz a fatigue of too many meetings. APT, ADB, ETA, ADHD, ATP och Bader Mainhof är termer vi svänger oss med varje dag numer. Varje minut är intecknad innan den ens är vare sig uppfunnen eller förbrukad, den hinner inte ens existera innan den är borta. Konstant flöde av minuter, timmar och dagar som bara flyter förbi i en evig ström där man står ensam vid kanten och undrar var de tar vägen när de flyter upp runt kröken. Vi har snart eller redan blivit slavar under tiden istället för tvärtom, en utveckling som hela tiden accelererar. Dags att dra i nödbromsen kanske, om det bara fanns någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.