I´m a barbie girl…

…eller Living Doll. Cliff Richard torde bli tårögd av ukrainskan Valeria Lukyanovas uppenbarelse:

 Inga operationer, linser, photoshop eller annat sägs vara inblandade…

 …i denna fysik som trotsar de anatomiska realiteterna.

 Det enda som tycks saknas är leden vid höfterna och armbågarna.

  Men…

 …givetvis har sanningen läckt ut.

 Valeria har egentligen sett något mera normal ut för en tid sedan. Tjejen måste bara ha utvecklat ett något osunt förhållande till sina leksaker…

 Varför skulle man vilja operera sig om man ser ut så här?

 Men det skulle ju kunna vara värre…med t ex Actionman som förebild…

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/underhallning/article14746103.ab

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på I´m a barbie girl…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Opererad av doktor nål och tråd både här och där, för att se ut som en gjuten plastleksak kanske är kul om man har för mycket pengar och tid. Utan etik och med pengar i blicken, lär en ny lukrativ marknad ha skapats. Att alltihop drivs framåt av känslan av att aldrig duga, omvärldens tryck på ”hur man måste vara” för att leva upp till vissa ideal och ren fåfänga som har halkat snett, lär inte bekymra någon. Etik och moral kan man med andra ord glömma i den här branschen. Allt det handlar om är att tillgodose mer eller mindre motiverade ingrepp åt en alltmer krävande omvärld där ”skönhet” tycks vara ständigt föränderlig. Unga tjejer som ser ut som Barbie, white trash, lollipops och mycket mer är resultatet.
    Så frågan är i en tid som denna, var finns kvinnorörelsen i denna fråga. Där de skulle kunna spela en aktiv roll för att verka som motvikt till ”du duger inte-tänket”, är man istället frånvarande. Där man skulle kunna påtala omoralen i det faktumet att branschen profiterar på andras känsla av att inte kunna leva upp till både omöjliga och möjliga ideal, är man knäpptyst. Istället hör vi en debatt som baseras på en fullständigt en verklighetsfrånvänd agenda och fakta byggda på tveksamheter och lögner från just kvinnorörelsen. Snacka om att ha sin agenda i ordning, de borde istället skämmas rätt ordentligt.

    • Susanna Varis skriver:

      Vilket för mig in på dagens inlägg: Blondinbella! I nya numret av sin tidning stoltserar hon med sin kurviga kropp och för fram budskapet om att alla kvinnokroppar är vackra och att alla borde vara stolta över sina tillgångar.

  2. Tomas skriver:

    Vad snygg hon var, ukrainskan! Till skillnad från andra med uppenbart plastikopererat utseende så lyckades hon ju faktiskt fånga det som kan vara snyggt inom den sfären, en fin docka snarare än en skev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.