Dagens feministiska gärning

Kommer självklart från Isabella Löwengrip:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genusvetenskap, jämställdhet, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens feministiska gärning

  1. Ulf Holmén skriver:

    Förutom namnet som är lite b-artat, verkar den här damen ha både skinn på näsan och lite folkvett. Kaxig attityd och icke-politiskt korrekt inställning ger extra poäng. Vet dock inte om jag skulle vilja ha hennes nakna lekamen på omslag till någon tidning jag höll i, men smaken är som baken. Nu lär Lindeborg gå i taket och det är dock bra, ju närmre hon drivs en hjärnblödning desto mer lyckliga blir nog majoriteten av världen utanför hennes stalinist-kretsar.

  2. Pingback: Ännu snyggare feministisk gärning | Susanna's Crowbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.