Öfverklassgeneratorn

Givetvis har även jag nu begått en digital speed-öfverklassresa medelst Öfverklassgeneratorn:

 http://ofverklassgeneratorn.se/

Mitt stekarnamn är nu Susanna Snuffsan Varis. Det kanske dimper in en eller annan bild på Snuffsan här på bloggen så småningom…

P.S. Uffe blev Ulf Putzi Holmén.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Öfverklassgeneratorn

  1. Ulf Holmén skriver:

    Man får väl vara glad över det lilla, att man nöjt sig med att skämta om det istället för som vissa använda blodigt allvar. I en tid då man faktiskt kan stå på en scen och tala om att man vill mörda hela överklassen och drar ner rungande applåder, då blir man lite mörkrädd. Uppenbarligen har de psyksjuka fått fribiljett från en vård som för länge sedan är nedlagd i detta land. Annars kan man ju också anordna resor till rikemansreservat för att ”odla sitt klasshat”, en fin företeelse som vissa klart störda personer sysselsätter sig med. Så trots allt, en oskyldig liten lustifikation i all bedrövelse och till och med jag kan le en aning…men fortfarande på det där sardoniska sättet. Så Snuffsan kan vara tryggt förvissad om att jag även framledes kommer att acceptera namnet Putzi som en del av det skämt som internet i sina delar utgör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.