Dagens inspiration; Philippe Lemaire

          

  

 Det finns knappt någonting om denne Philippe Lemaire på nätet, men han är född 1951 i Le Havre och verksam sedan 1985 i Lille. Han är autodidakt.

http://nouvellerevuemoderne.free.fr/collage.htm

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Inspiration, Konst, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Dagens inspiration; Philippe Lemaire

  1. Vilka fina bilder! Som en blandning mellan 1800-tals kopparstick, Max Ernst och … Max Walter Svanberg? Var hittade du honom?

  2. John skriver:

    Gillar den med bläckfisken :) Gillar även facebookgruppen. Tack för tipset och tack för en intressant blogg som jag upptäckte av en slump för bara någon vecka sen. Ska se till att titta in lite då och då…

    Hej så länge!

  3. Ulf Holmén skriver:

    Philippe Lemaire är fantastisk, det blir inte sämre av att han är autodidakt – imponerande. Har sett en del av hans bilder men vet inte var????? Den där Victorianska stilen med en twist är fantastisk, de annorlunda detaljerna ger bilderna djup och…..ja, de är bara helt enkelt våldsamt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.