Födelsedagen 2012

Idag firade vi min födelsedag mycket småskaligt på en trevlig restaurang i Gamla stan i Stockholm. Jag hade drömt om en speciell rätt med tofu som finns just på denna restaurang allt sedan jag för första gången provade den efter en dag på Galleri T tidigare i år, och ville absolut ha den på min födelsedag.

Drösvis med gratulationer hade regnat in på Facebook på förmiddagen och jag valde att svara alla personligen…(puh!) Tack alla, än en gång!

 Från Lena Maijanen…

 …Marie-Louise Ahlgren…

 …från en viss Brian Warners far…

 …stilfullt från Tracy Cathleen…

…från Liana Pagava…

 …och från Nina Axer!

Allt är så flyktigt numera, inga fysiska kort att spara (kanske tur det, med tanke på alla mängder med saker jag samlat på mig genom åren…), så jag sparar dessa hälsningar här på bloggen.

 Före restaurangbesöket hämtade vi äntligen konsertbiljetterna till Twins of Evil. Dessa biljetter har i det närmaste orsakat mig hjärtattack, blodstörtning och ett antal nervösa sammanbrott. Om jag ser äldre ut på mina födelsedagsbilder än mina 44 år, så kan vi tacka Live Nation, Ticnet och ATG för detta.

 Jag och moderskan

 Hungrig Uffe

 Stark tofu-gryta med vitlök, kryddor och nötter…underbart!!

 Glass, chokladsås, kaffe och Martell på maten…

 Fina blommor från Moderskan…

  Det har varit en lugn, lågmäld och helt förträfflig födelsedag! Tack alla som har gjort min dag så fin!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Dagens stass, konsert, kultur, Marilyn Manson, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Födelsedagen 2012

  1. Björn 2 skriver:

    Grattis!

    Hade ju såklart ingen koll på din dag, men grattar bäst som grattar sist, som man säger :)

  2. Du är jättesnygg på bilderna! Fotogenisk i halvprofil. Ser inte en dag äldre ut än 40.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.