Lily and Her Other Personality

Dagens blandteknikverk blev nyss klart:

 Lily and Her Other Personality, mixed media (water colour, cut-outs, ink, graphite)

– : – : – : –

En vän på Facebook tänkte på Frida Kahlo angående mitt verk och då speciellt den här målningen:

Mycket smickrande, förstås. Frida Kahlo har, speciellt under min tonårstid, varit en stor inspiratör och förebild för mig och är nog det fortfarande. Jag tänkte inte aktivt på henne när jag skapade mitt verk, men det den här målningen kan nog ha legat i bakhuvudet någonstans och påverkat undermedvetet.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.