Dagens mumie

Idag skulle jag bedriva arbetsmiljöarbete i form av en utredning av Citybanans (kommande) luftkvalitet. Ibland glömmer man packa upp någon påse…

 Bananmumie

…och då kan man hitta saker man hade glömt att man hade. T ex en bananmumie. Ja, nu hade jag väl inte glömt bort min bananmumie, den hade snarare blivit till en mumie i glömskan. Tekniskt sett är nog inte mumifieringsprocessen här så lyckad, eftersom bäret/örten har möglat på sina ställen, men på andra var den snarare uttorkad och mumielik.

För övrigt har dagen varit lyckad; en hel del arbete blev gjort på tema luftkvalitet och dessutom sålde jag två tavlor. Två av Manson-målningarna går iväg till en samlare. Plötsligt befinner sig inte ekonomin längre på ruinens brant…tjohoo

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, samhällsplanering, teknik, vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens mumie

  1. Bashflak skriver:

    Är det en Citybanan?

  2. Ulf Holmén skriver:

    Så länge den inte är hårig och framför allt inte långhårig. Never trust a hippie även om den skulle råka vara en banan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.