Sneak preview

 Ateljehörnan.

Jag har känt mig något litet piggare idag och tom orkat att pyssla med ett konstverk. Jag fick rota fram staffliet ur gömmorna eftersom verket är för stort för att enbart målas horisontellt på ett bord, som jag brukar göra.

 Sweet Sixteen, under process…

Verket är en blandteknik i akryl, urklipp och tusch och jag har fått lite vägledning av min mentor, Mia Mäkilä. Det är fantastiskt smickrande att hon anser mig vara lärlingmaterial och jag är så glad att jag har möjligheten att ha henne som mentor!

Verket blir klart först när jag får hem en gul akrylfärg, förhoppningsvis imorgon.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.